Mijn Prive-domein
Mijn Privé-domein

Shortlist
Shortlist


Catalogus
Catalogus


Bijdragen aan website

Hoe kunt u aan deze website bijdragen?

Hoe kunt u aan deze website bijdragen? Allereerst door hier uw boeken aan te bieden en te kopen en door zelf recensies van boeken te schrijven. Advertenties en recensies kunt u zelf via de e-mail formulieren op de site plaatsen. Overigens behoud ik me wel het recht voor om advertenties en recensies te verwijderen die niet aan de regels van de wellevendheid voldoen.

U kunt ook bijdragen door oude boekrecensies uit kranten of tijdschriften naar mij te sturen. Bij voorkeur gedigitaliseerde bestanden, maar kopieën of originelen zijn ook welkom.

Verder kunt u mij helpen door relevante wetenswaardigheden over Privé-Domein naar mij te mailen.

Als u iets bijzonders met een van de Privé-Domein delen heeft en daarover iets wil schrijven dat ook voor anderen interessant is, dan kunt u mij uw verhaal mailen. Als ik het geschikt vind en als er ruimte voor is dan zal ik het op de website plaatsen.

Deze internetsite staat nog in de kinderschoenen want nog lang niet alle informatie is compleet. Het is de bedoeling dat in ieder geval de tekst op de achterflap van elk deel op de site komt. Ook de teksten over de oudere delen uit Martin Ros Schrijvers over zichzelf (nr. 43) en Martin Ros & Emile Brugman Privé-Domein 1966-1984 (nr. 108), worden op de site geplaatst. De Arbeiderspers levert bovendien van de meest recente delen 20 pagina's ter introductie aan, waarvan er na bewerking ca. 9 A4 overblijven.

Mijn streven is uiteindelijk om ook van alle oudere delen 9 pagina's A4 op de website te zetten. Deze pagina's moeten allemaal ingescand en omgezet worden, hetgeen een heidens karwei is. Bovendien heb ik hiervoor alle resterende delen nodig. Het is echter doodzonde om hiervoor delen te gebruiken die in goede staat verkeren.

Gelukkig zijn er nogal wat boeken in omloop die dusdanig mishandeld of vies zijn dat ze alleen nog maar de boekenkast ontsieren. Heeft u zo'n exemplaar of heeft u een bibliotheekexemplaar dat zonder schade gekopieerd kan worden, dan kunt u mij helpen. Stuur me het boek toe, of alleen 20 pagina's of een goede kopie van 20 pagina's (al dan niet digitaal). Kijkt u echter eerst wat er van het desbetreffende boek al op de website staat. U bewijst mij en de bezoekers van deze website er een dienst mee.

En ten slotte, maak ook uw vrienden en kennissen die zijn geďnteresseerd in literatuur attent op het bestaan van deze website.

Alvast bedankt voor uw medewerking.
Mijn gegevens


Gustave Flaubert,
Haat is een deugd
gekozen tot GOUDEN PRIVÉDOMEINKies het mooiste voorplat